ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2310663253
GR EN DE

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

* Αλλαγές & επιστροφές γίνονται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν.

* Οι αλλαγές γίνονται με την διαδικασία της ανταλλαγής, όταν έρθει ο courier με το καινούργιο δέμα δίνετε πίσω το παλιό.

* Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητο είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια).

* Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

* Για οποιαδήποτε επιστροφή , το κόστος είναι 4,00€. Σε περίπτωση που γίνει αλλαγή σε κωδικό, θα πρέπει το νέο προϊόν να είναι ΊΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Σε περίπτωση αλλαγής ο πελάτης έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει ΜΕΧΡΙ 2 ΑΛΛΑΓΕΣ (δηλαδή αλλαγή στην υπάρχουσα αλλαγή).

* Από τη στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα σας, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα , στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.

* Κατά την διαδικασία της επιστροφής χρημάτων σας επιστρέφουμε την αξία της παραγγελίας σας μείον τα μεταφορικά της αποστολής και επιστροφής.

* Κάθε επιστροφή γίνεται με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή ΕΛΤΑ COURIER αναλόγως με πια μεταφορική παραλάβατε.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

* Κατά την διαδικασία της αλλαγής για ΚΥΠΡΟ τα έξοδα επιστροφής είναι 8.00 €.

* Κάθε επιστροφή γίνεται με την KRONOS EXPRESS.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΜΑΤΟΣ :

BELLE FILLE

6 χλμ Θεσσαλονίκη - Ωραιοκάστρου

Θεσσαλονίκη 

Τ.Κ.  56429    

Τηλ. 2310663253

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ